Επιστολή για Συνάντηση Αποφοίτων Προγράμματος ΓΣΘ Κρήτης

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Νιώθοντας ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είμαστε, λόγω του Εκπαιδευτικού Προγράμματος στη ΓΣΘ, σε επαφή, θελήσαμε να επανασυνδεθούμε μαζί σας. Η σκέψη τόσο των υπευθύνων του Προγράμματος όσο και της Συντονιστικής – Επιστημονικής Επιτροπής είναι να έρθουμε σε επαφή μαζί σας έχοντας πολλά ερωτήματα στο μυαλό μας. Θα θέλαμε να ξέρουμε, αν η εκπαίδευση σας έχει φανεί χρήσιμη και πόσο την χρησιμοποιείτε, αν είστε σε επαφή με τη ΓΣΘ ή έχετε συνεργασία με άλλους συναδέλφους της ίδιας εκπαίδευσης κ.α.

Για το λόγο αυτό σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε να ξανασυναντηθούμε, μιας και η πρόσκληση στην κοπή πίτας του Προγράμματος δεν έχει τύχει μεγάλης απαντησιμότητας. Οι προτάσεις λοιπόν που θέλουμε να σας κάνουμε, έχουν ως κύριο στόχο να βρεθούμε όλοι μαζί έχοντας ένα επιστημονικό, πέραν του κοινωνικού, πρόγραμμα ενδιαφέρον και ελκυστικό για εσάς.

Προτείνουμε τις εξής εναλλακτικές:

  1. Μία ημερίδα με κεντρικό θέμα της αρεσκείας σας που θα κρατήσει μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, καθώς πολλοί από εσάς ζείτε εκτός Ηρακλείου. Στην ημερίδα θα συμπεριλαμβάνονται κάποιες ομιλίες και κάποιες παρουσιάσεις όπου όλοι μπορείτε να λάβετε μέρος. Συνημμένα βλέπετε έναν πίνακα όπου μπορείτε να κάνετε ατομικά τις προτάσεις σας τόσο για θέματα ενδιαφέροντος σας όσο και για συμμετοχή σας.
  2. Παρουσίαση κάποιου ειδικού θέματος, διάρκειας 2-3 ωρών. Στο συνημμένο πίνακα συμπληρώνετε θέματα του ενδιαφέροντος σας.
  3. Μια απλή κοινωνική εκδήλωση όπου μπορούμε π.χ. να έχουμε μία σύντομη ενημέρωση για τα τρέχοντα προγράμματα της ΓΣΘ.

Περιμένουμε με χαρά τις απαντήσεις – προτάσεις σας ώστε να οργανώσουμε σύντομα μία κοινή συνάντηση.

Παρακαλούμε για τις απαντήσεις σας μέχρι την Παρασκευή 28/04/2023.