Ανακοίνωση Πρoγράμματος Εξειδίκευσης στη ΓΣΘ παιδιών & Εφήβων 2020-2021 (e-learning)

Ανακοινώνεται η έναρξη προγράμματος εξειδίκευσης στη γνωσιακή-συμπεριφοριστική θεραπεία παιδιών και εφήβων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-20 μέσω e-learning (webinar). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Κρήτη. Η παρακολούθηση του προγράμματος είναι ανοιχτή σε Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους ή ειδικευμένους/ειδικευόμενους Παιδοψυχιάτρους, που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση στη γνωσιακή – συμπεριφοριστική θεραπεία ενηλίκων στον Τομέα Ψυχιατρικής και Επιστημών Συμπεριφοράς της Ψυχιατρικής Κλινικής ΠΑ.Γ.Ν.Η ή ισοδύναμη εκπαίδευση . Κατ’ εξαίρεση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι παρακολουθούν το δεύτερο έτος σπουδών και έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον ένα περιστατικό ενήλικα με εποπτεία καθώς και όσοι κρίνεται ότι έχουν αντίστοιχο θεωρητικό και κλινικό υπόβαθρο στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από διδάσκοντες της Εταιρείας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών (www.cbt.edu.gr/erg) και η εποπτεία από εξειδικευμένους επόπτες του Τμήματος Θεραπείας Παιδιών και Εφήβων του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς (www.ibrt.gr). Την επιστημονική ευθύνη του προγράμματος έχουν οι ομ. καθηγήτρια κυρία Α. Καλαντζή – Αζίζι και ο καθηγητής Αλέξανδρος Βγόντζας.

Οι εισηγήσεις του Α’ κύκλου σπουδών (46 ώρες) θα πραγματοποιηθούν μέσω webinar με απευθείας σύνδεση στον κεντρικό server της Εταιρείας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών στην Αθήνα. Τα δυο Εργαστήρια (24 ώρες) θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης στην Κρήτη.

Οι εποπτείες (20 δίωρες εποπτείες) θα πραγματοποιούνται μέσω Skype, ενώ δυο φορές (3 ώρες) θα διεξαχθούν στην Κρήτη

Δηλώσεις συμμετοχής: μέχρι την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020
Συνεντεύξεις (μέσω Skype): Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020
Έναρξη προγράμματος: Σάββατο 7 Μαρτίου 2020
Κόστος συμμετοχής: Α’ Κύκλος Σπουδών 700 ευρώ και (εξόφληση σε δόσεις) Β’ Κύκλος Σπουδών 800 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το αρχείο από εδώ.